Στον Ορχομενό Βοιωτίας, εκεί όπου ζούσαν σύμφωνα με τη μυθολογία οι Τρεις Χάριτες,  βρίσκεται το εκτροφείο Καθαρόαιμων Γερμανικών Ποιμενικών Die Drei Grazien (Οι Τρεις Χάριτες).

 

Σε ένα χώρο 10 στρεμμάτων, όπου βρίσκεται το σπίτι μας, ζουν και τα καθαρόαιμα Γερμανικά Ποιμενικά  τα οποία εκτός από τη φύλαξη του χώρου χρησιμοποιούνται για αναπαραγωγή. Αναπαραγωγή όχι για επαγγελματικούς σκοπούς, αλλά από αγάπη προς τα γερμανικά ποιμενικά και δημιουργική απασχόληση ελεύθερου χρόνου. Η ανατροφή υγιών, ζωηρών και χαρούμενων κουταβιών σε ένα οικογενειακό περιβάλλον, δίνει όχι μόνο σε εμάς μεγάλη χαρά, αλλά και στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες τους, καθώς  τους δίνεται η δυνατότητα  να αποκτήσουν έναν  σύντροφο  με άψογο χαρακτήρα ιδανικό για την οικογένεια , έναν σημαντικό φίλο για τα παιδιά , και κυρίως  έναν αξιόπιστο φύλακα.

 

Το 1997 και με αριθμό 68/97 κατοχυρώθηκε η επωνυμία του εκτροφείου μας "Die Drei Grazien" στην F.C.I. (FEDERATION CYNOLOGIQUE INTERNATIONALE, Διεθνής Kυνολογική Oμοσπονδία) και στον Κ.Ο.Ε. ( Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος ).

 

Δίνοντας μεγάλο βάρος στο θέμα δυσπλασίας ελάχιστη προϋπόθεση για μας για να μπει ένα γερμανικό ποιμενικό στη αναπαραγωγή είναι να είναι ελεύθερο δυσπλασίας (διαπιστωμένο με ακτινογραφίες), ελαχιστοποιώντας έτσι την περίπτωση κληρονομικής δυσπλασίας στα κουτάβια μας.

 

Τα γερμανικά ποιμενικά που χρησιμοποιούμε για αναπαραγωγή προέρχονται κυρίως από Γερμανία και είναι συνιστώμενα για αναπαραγωγή  (Kkl1), ελεύθερα δυσπλασίας ισχύων και αγκώνων HDa, ADa, έχουν διαπιστωμένο Dna και έχουν περάσει εξετάσεις εργασίας SchH1 ότι είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ δηλ στη Γερμανία και την υπόλοιπη Ευρώπη για αναπαραγωγή Γερμανικών Ποιμενικών, είναι δε απόγονοι κορυφαίων γερμανικών ποιμενικών. 

Δίνοντας μεγάλο βάρος στις πολύ καλές γραμμές αίματος, στο εκτροφείο μας θα βρείτε απευθείας απόγονους των κορυφαιων σκυλων της τελευταιας δεκαετιας.

 

Πολύ συχνά πηγαίνουμε τις θηλυκές μας στο Γερμανία εξωτερικό για ζευγάρωμα με κορυφαία αρσενικά.

      Το 2009 ζευγαρώσαμε δυο θηλυκές μας στη Γερμανία (με V1 Banderas du Domaine du Parc, V Degas vom Hanneß)

      Το 2010 ζευγαρώσαμε 5 θηλυκές στη Γερμανία  (με Neros von der Liebeswarte,   Lee-Roy vom St.-Michaels-Berg)

     Το 2011 δυο ζευγαρώματα στη Γερμανία μοναδικά για την Ελλάδα  με τον 2ο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2009

            VA2 Yerom vom Haus Salihin καθώς και με τον  κορυφαίο αρσενικό των τελευταίων 10 ετών, παγκόσμιο πρωταθλητή του               2008 και 2009  VA1 ('08-'09) Vegas du Haut Mansard

     Τo 2012 ένα μοναδικό ζευγάρωμα με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2010 VA1 Ober vom Bad Boll

     Τo 2013 ένα μοναδικό ζευγάρωμα με τον 2ο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2012 VA2 Nino vom Tronje

       Τo 2015 ένα μοναδικό ζευγάρωμα με τον 9ο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015 VA9 Quoran d' Ulmental

       Τo 2016 ένα μοναδικό ζευγάρωμα με τον Παγκοσμιο Πρωταθλητή 2017 VA1 Gary v Huhnegrab

       To 2017 γιορταζοντας τα 20 χρονια του εκτροφειου μας τρια μοναδικα ζευγαρωματα με τον Πρωταθλητη νεων το 2015                       SG1 Optimus v. Pendler, τον V Hutz v Eichenplatz και τον παγκοσμιο πρωταθήτη του 2117 VA1 Gary v. Huhnegrab 

 

και συνεχίζουμε καθώς έχουμε προγραμματίσει ζευγαρώματα με  τα κορυφαία αρσενικά στη Γερμανία ώστε να μπορούμε να σας διαθέσουμε κουτάβια υψηλότατης, παγκοσμίου επιπέδου, ποιότητας.

 

  

Website Created & Hosted by Doteasy Web Hosting Canada